Coördinatie organisatiegebonden diensten.

Het is vele malen voordeliger om de organisatie gebonden diensten te gaan uitbesteden. Hoe zou het zijn als u bijvoorbeeld geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie, facturatie of verloning?

Focus op uw core business en laat Novacare de rest doen..

 

 

 

 

 

 

 

Advies.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat er meetbaar resultaat wordt geboekt is het waardevol iemand met u mee te laten kijken. Iemand buiten de organisatie die niet vastzit in structuren en patronen. Een adviseur die helpt bij het nemen van beslissingen die moed of lef vragen.

Neem nu contact op met Novacare.

 

 

 

 

 

 

Financieel.

Veel ondernemers zijn vaak druk bezig met het runnen van hun bedrijf, waardoor zij besparingen of efficiencyverbeteringen die makkelijk te behalen zijn, over het hoofd zien. Met een onafhankelijke frisse blik ‘out of the box’ naar de business kijken kan leiden tot meer succes en een hoger rendement in uw onderneming. Wij helpen u daar graag bij!

 

 

 

 

 

 

Bouw- en conceptontwikkeling.

Met het nieuwe woon- zorgdecreet staan heel wat oudere organisaties voor een nieuwe uitdaging. Een deel of het volledige gebouw voldoet niet langer aan de vigerende wetgeving en een verbouwing of nieuwbouw dringt zich op. Novacare kan u begeleiden bij de voorbereiding van deze bouwprojecten, om samen met u een optimaal bouwconcept te ontwikkelen dat ook organisatorisch en financieel haalbaar is. Maar het zal er ook op letten dat het concept toekomstgericht is en dus voldoet aan huidige en reeds aangekondigde wettelijke vereisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begeleiding persoonsvolgende financiering.

De invoering van het persoonsvolgend financiering (PVF) betekent een grote omwenteling in de zorgsector. Niet alleen voor gebruikers van het budget – die hun zorg vanaf nu kunnen organiseren zoals zij dat willen – maar ook voor de zorgaanbieders zelf. Wij adviseren en begeleiden de zorgaanbieders tijdens dit veranderingsproces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategische positionering.

Heeft uw bedrijf behoefte aan externe kennis over strategische positionering van uw bedrijf? Wij bezitten kennis en ervaring over diverse werkgebieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Interim management.

Wanneer uw organisatie, omwille van een tijdelijke of permanente afwezigheid van een directie, behoefte heeft aan een interim- manager dan kan Novacare u een gepaste oplossing aanbieden. Onze managers zullen voor de gevraagde periode uw organisatie runnen als één van de zijne, met aandacht voor de eigenheid van de organisatie en oog voor kwaliteit en professionalisme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen. 

U bent op zoek naar een nieuwe job binnen de ouderenzorg? Volg dan nu de opleiding tot woonassistent bij Novacare.

De woonassistent is een uniek aanspreekpunt voor alle bewoners en staat hen met raad en daad bij. De woonassistent is zeer regelmatig in het gebouw aanwezig, detecteert eventuele problemen, contacteert zo nodig de familie en bevordert het sociaal contact, bvb. door het organiseren van activiteiten.

De woonassistent organiseert voor de bewoners alle nodige zorgen en diensten op maat.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wat een Novacare-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. Er is bijna altijd een consultant van Novacare die u kan helpen.

 

Neem contact op!