Verbindend

Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal zodat u precies dat krijgt wat u nodig heeft, rekening houdend met uw eigen grenzen en het respecteren van de grenzen van anderen. Met ons sterk dienstenpakket, onze expertise en een breed netwerk leveren we een waardevolle bijdrage aan uw dienstverlening en dit alles op basis van vertrouwen, vrijheid en autonomie.

 

 

 

 

 

Duurzaam

We gaan verder dan enkel adviesverlening, wij werken duurzaam, dit wil zeggen dat ons werk innoverend is en toepasbaar voor een langere termijn. Wij zorgen ervoor dat het advies realistisch is en passend naar de omgeving. Onze gedrevenheid is een toegevoegde waarde voor de klant. Nu en in de toekomst.

 

 

 

 

Out of the box

Wij denken out of the box, ons werk is kritisch en onderscheidend. De oplossing ligt niet altijd in de comfort-zone. Wij hebben een nuchtere kijk op zaken en zeggen waar het op staat. Geen wollig en complex gedoe, maar simpele en haalbare oplossingen gericht op resultaat. Het doel staat altijd centraal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Expertise

Een goede consultant is vóór alles vakbekwaam. Onze medewerkers hebben een langdurige of intense ervaring opgebouwd binnen de zorg. In een wereld die permanent evolueert, maakt Novacare er een erezaak van steeds op de hoogte zijn van de recentste ontwikkelingen binnen de zorg, het probleem vakkundig te analyseren en het duurzaam tot een goed einde te brengen. De meerwaarde die een cliënt ervaart is immers vaak ook gelegen in de betrokkenheid en kennis/ervaring waarmee het probleem kan worden opgelost. Daarom trachten wij ook te begrijpen wat u belangrijk vindt.

 

 

 

Wilt u weten wat een Novacare-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. Er is bijna altijd een consultant van Novacare die u kan helpen.

 

Neem contact op!